19 دی 1394 - 15:30 شناسه خبر: 3751 نسخه چاپی

هنرستان نان راه اندازی می شود

هنرستان نان راه اندازی می شود
کارگروه ارتقای کیفیت و سلامت گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور ارتقای کیفیت نان کشور تشکیل شده و در صدد است تا با راه اندازی هنرستان ن ...

کارگروه ارتقای کیفیت و سلامت گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور ارتقای کیفیت نان کشور تشکیل شده و در صدد است تا با راه اندازی هنرستان نان و مهارت آموزی به شاغلین نانوایی ها اهداف مورد نظر را محقق سازد.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایانا ، مدیرعامل منطقه یک شركت بازرگانی دولتی ایران گفت: به منظور ارتقای سطح دانش فنی کارگران شاغل در نانوایی ها، هنرستان نان تهران راه اندازی می شود تا با تربیت کارگران ماهر از طریق این مرکز شاهد ارتقاء کیفیت نان در استان تهران باشیم.

پیمان زندی افزود: مقرر شده تا هنرستان نان تهران با همکاری شرکت غله منطقه یک، مرکز پژوهش های غلات و اتحادیه نانوایان تهران فعالیت خود را آغازکند.

وی اضافه كرد: هدف از راه اندازی هنرستان نان، آموزش مهارت تولید انواع نان سنتی بدون استفاده از افزودنی به متصدیان نانوایی هاست و به نظر می رسد با فعال شدن این هنرستان و ارایه آموزش های لازم به نانوایان، کیفیت و سلامت نان در استان تهران به میزان محسوسی ارتقاء یابد.

طبق این گزارش، تحقیقات نشان می دهد که عمده مشکل پخت نان های نامرغوب در برخی از نقاط ناشی از مهارت ناکافی نانوایان جوانی است که بدون آموزش تخصصی و احساس مسوولیت حرفه ای پشت تنور قرار می گیرند و نه تنها با انواع آرد و روند تهیه خمیر کیفی آشنا نیستند، بلکه به شکل طبیعی و تخصصی، فرایند خمیر زنی و پخت نان را رعایت نمی کنند.